Főmenü

ebed

2019. február 05. közös szülői értekezlet Tanker- Csili

Bemutatkozás


A GAMESZ feladata a 6 melegítő konyha üzemeltetése és az összes étkezéssel kapcsolatos feladatok, előírások betartása/ betartatása.
A HACCP kézikönyv megtalálható a honlapunkon is minden konyhánkra vonatkozóan, bárki számára hozzáférhető módon.


Étkezési díjak az iskolákban 2019. március 01-től:


Az egyszeri étkezés díja: 439.- Ft/nap, a háromszori 634.- Ft/nap
a kerületen kívüli egyszeri: 493.- Ft, a háromszori: 711.- Ft.

 

Ha nincs kerületi bejelentett állandó lakcíme vagy tartózkodási helye, akkor számít kerületen kívülinek!
Az étkezés beszállítója a Pensio Magyarország, velük van az Önkormányzatnak szerződése.
A térítésmentes ( nullás ) étkezéshez szükséges a szociális osztály által kiadott határozat leadása, illetve a havonkénti aláírás.
A diétás étkezéshez szükséges a szakorvosi szakvélemény leadása a gazdasági ügyintézőnek, mi továbbítjuk a Pensio dietetikusának, ők elbírálás után értesítik a szülőt, hogy van - e lehetőség a diétára.


Fizetési lehetőségek:


• készpénzes étkezés befizetés , ez helyileg mindig a gyermek iskolájában történik, a befizetés ideje a Pesterzsébet újságban mindig megjelenik, az iskola bejáratához ki van függesztve, valamint a GAMESZ honlapján is megjelenítésre kerül. Minden hónapban 2 alkalommal van fizetési lehetőség, a fő befizetés mindig az adott napon reggel 07-től, a pótbefizetés mindig délután történik.


• lehet átutalással is fizetni, igazából ezt preferáljuk, mert gyorsabb és a nap bármely szakaszában megteheti a szülő, kényelmesen akár otthonról, akár a munkahelyéről.


Az Önök által általa megadott elektronikus címre kiküldünk egy értesítőt, hogy mennyit kell, hogy utaljon, mindig be kell tartani az utalási határidőt, hogy a gyermek tudjon ebédelni,


A GAMESZ költségvetési számlája : Raiffeisen bank
12001008-01510879-00100008
Utalásnál meg kell jeleníteni a közleményben a tanuló nevét, iskoláját, osztályát


Étkezés lemondás

 

Minden kedves szülő figyelmébe ajánljuk a GAMESZ weboldalát: www.gesz20ker.hu, ahol az aktuális étlap, a befizetések napja és néhány tájékoztató jellegű adat is megtalálható.


A honlapunkon kifejlesztettünk egy olyan kényelmi funkciót, mellyel a szülő a gyermeke étkezés
lemondásait a fotelből intézheti és fel is tudja rendelni, ha már tudja, hogy mikorra lesz iskolaképes a gyermek.


Mindig reggel 09 óráig van lehetősége a szülőnek lemondani a másnapi étkezést, akár a webes felületen, akár telefonon.
Ahhoz, hogy a webes felületen le tudjon mondani illetve fel tudjon rendelni, regisztrálni kell Önöknek, ebben a gazdasági ügyintézők mindenkinek gyakorlati segítséget nyújtanak.


Gazdasági ügyintézőink elérhetőségei


Ady és Lázár iskola gazdaságisa : Tóth Veronika
tel, írnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30 563 9181
Hajós és József Attila gazdaságisa: Török Anikó
tel, írnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 30 582 1470
Gyulai és Zrínyi gazdaságisa : Katonáné Bihari Cecília
tel, írnél: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 30 674
0981
A gazdaságisok telefonjai csak 7.30-16 óráig élnek, pénteken csak 08-13.30-ig.
A gazdasági iroda vonalas telefonszáma : 421-1074

 

Nyári napközis tábor

 

Biztosan hallottak már a kedves szülők a nyári táborról, ez általában 7 hét ( az idén 2019. július 01-től 2019. augusztus 16-ig tart) és jellemzően az 1-4 osztályos gyermekek jöhetnek csak. Ennek üzemeltetése is a GAMESZ feladata, akár a műsor, programszervezés, akár az étkezés lebonyolítása, vagy a pedagógusokkal és pedagógia asszisztensekkel történő megbízási szerződés kötése.
Nagyon sok család gondját megoldja a nyári tábor, ahol 07 órától 17 óráig tartózkodhat a gyermek, 3x1 étkezést kapnak, mellé még fagyival és gyümölccsel is szoktunk nekik kedveskedni, és minden napra konkrét program várja őket.


Néhányat a tavalyi tábori programokból s teljesség igénye nélkül: uszoda látogatás, arborétumi kirándulás, csokoládégyárban látogatás, múzeumjátszótér, pingpongozás, hokizás, versenyek, vetélkedők, infralövészet, stb.
Minden évben más iskola ad helyet a tábornak, még az ideit nem egyeztettem meg a Tankerületi Igazgató Úrral, de még van is rá időnk.

 

Kérem Önöket, ha bármi jelezni valójuk van akár a konyhai feladatainkkal illetve munkatársaimmal kapcsolatban, kérem tiszteljenek meg, hogy írnak, hívnak, hogy meg tudjuk oldani.


Horváthné Sebők Teréz

           igazgató
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

421-1070, +36 20 450 4340

A fejléc és a képek Holczapfel Zsuzsanna tanárnő munkái. Web programozás: Főző Attila

Copyright © 2012-2016. All Rights Reserved.