Főmenü

Április 25-én, a Kerületi Színjátszó találkozón bemutattuk új darabunkat, a "Valahonnan valahová" című kortárs versösszeállítást.
Április 27-én rendezték meg a III. Újpalotai Pest megyei Színjátszó Fesztivált.
A Hangyabanda idén először vett ezen részt. Jó hangulatú, kellemes találkozónak lehettünk így részesei, ahol nem rangsorolták, hanem különdíjjal jutalmazták a legjobb előadásokat.
A Hangyabanda-apraja a Kék meg a sárgával a "Legesztétikusabb előadás" díját, míg a nagyok Arany János: Jóka ördögével a "Legjobb dramaturgiájú" darab díját nyerték el.  Kartali Fruzsina, a Jóka ördögének Judit asszonya a "Legőszintébb-leghitelesebb" alakítás, míg Seres Kristóf Jóka szerepében a "Legjobb kapcsolattartó színész" címét nyerte el.
"Izgatottan készültünk az újpalotai versenyre és végre elérkezett a nagy nap. Rettenetesen sokat vártunk, mert a buszunk majd egy órát késett. Így megkésve érkeztünk a helyszínre és a verseny már elkezdődött. Nemsokára a konferáló a Hangyabanda-apraját jelentette be a Kék meg a sárga címűdarabbal. Kissé szorongva léptünk fel a színpadra és remekül adtuk elő a színjátékot. Utána meghajoltunk és levonultunk. ... Sokat kellett várni az eredményhirdetésre, végül mi kaptuk a legesztétikusabb előadás díját, egy oklevelet, emlékgolyóstollakat és egy remek társasjátékot. Nagyon jó érzés volt!"
(Vámos Emma és Bubik Réka - 2.b osztály)

 

  • oklKartali
  • oklhangyb
  • oklhangybapr

Simple Image Gallery Extended

A fejléc és a képek Holczapfel Zsuzsanna tanárnő munkái. Web programozás: Főző Attila

Copyright © 2012-2016. All Rights Reserved.